Verzenden & retourneren

VerzendkostenL

De verzendkosten bij bestellingen in Nederland zijn GRATIS boven de 50 euro besteding.

Komt hier een deel van retour, dan verrekenen wij alsnog de verzendkosten. 
Voor de skulls rekenen wij 6,75 euro . De meeste skulls brengen wij persoonlijk, omdat we er zeker van willen zijn dat ze schadevrij en goed aankomen. 
Verzending boven de 50 euro is gratis . 

De kleinere skulls zitten verpakt in een doos en deze kunnen we met post.nl verzenden.Bij bestellingen voor 15.00 uur kunnen wij het meestal die dag nog verzenden. Zodra de bestelling is verzonden krijg je bericht van ons. Het pakket heb je dan de volgende dag in huis!


De skulls die wij persoonlijk bezorgen worden 5 dagen per week geleverd in delen van Nederland. Dus maximaal 5 werkdagen. ( mits ze op voorraad zijn) 

Er wordt een bericht gestuurd welke dag we komen bezorgen en hoelaat.

 

POST NL pakketdienst
Wij versturen onze  belts met de PostNL Pakketdienst. Je ontvangt van PostNL een track en trace nummer en je kunt via dezelfde mail aangeven of je het pakket liever op een ander adres of andere dag ontvangt. 
Wanneer we enkele pakketten hebben versturen we deze met POST.NL.
 

Verzenden naar buitenland

Voor bestellingen buiten Nederland berekenen wij de PostNL pakketservice tarieven, de tarieven hiervoor worden automatisch berekend. 
 

Retourneren
Retourneren kan binnen 14 werkdagen na ontvangst van bestelling. Het artikel dient in de orginele verpakking met een (kopie) van de factuur opgestuurd te worden. Uiteraard dient de kleding of accessoire onbeschadigd en zonder tekenen van dragen te zijn, anders kunnen wij het niet retour nemen. U kunt hierover vooraf contact met ons opnemen via het contactformulier of via [email protected] Verzendkosten voor retourzendingen per pakketdienst zijn voor rekening van de klant. Zodra wij het artikel in goede staat hebben ontvangen, versturen wij de nieuwe bestelling (indien gewenst), ontvang je een shoptegoed incl verzendkosten of stort damnfashion.nl het aankoopbedrag terug op je rekening binnen 30 dagen na de melding van retour.
Indien u een skull wilt retourneren, dient u contact opnemen via de mail [email protected].
Wij gaan u dan opnieuw in de planning zetten om de skull op te halen, u ontvangt hierover een sms.
Gelieve de skull niet op te sturen ! In verband met schade tijdens het transport.
Let op: afgeprijsde artikelen kunnen niet worden geretourneerd. 

Retouradres:


Damn Fashion

VInkenstraat 28,
2042CW Zandvoort 

 

[email protected]